marți, august 12, 2008

House Parade x 10 la Ploiesti

Salutare lumeeeeeeeeee

Ploiesti, 15-17 august! Anpora si Radio Prahova declanseaza invazia!
House Parade Festival 2008! Tare de tot: cei mai adevarati DJi din cluburile planetei vor invada Ploiestiul la House Parade 2008!
Sunet de inalta fidelitate si de mare putere: 125 000 de wats reali in difuzoare, 21 de artisti (DJi) straini, plus inca 20 din Romania, dansatoare extravagante, show de lasere, sky-tracers, proiectii video, jocuri de flacari!
Olandezii Leon Bolier si Sied Van Riel vor prezenta live, in premiera internationala, imnul House Parade 2008, creat special pentru eveniment. O piesa care se aude in exclusivitate pe Radio Prahova!
Evenimentul aduce in prim-plan nume precum Infected Mushroom, Cosmic Gate, Marusha, Tocadisco, Eddie Halliwell, Dr. Motte, Markus Schultz si multi altii.
Vei vedea cu siguranta cea mai lunga parada de camioane din Romania: 10 bucati, cu echipament cat pentru un razboi intreg: Razboiul Stelelor Hard Dance! In premiera absoluta, 10 camioane tematice cu design spectaculos si muzica house, elektro, techno, trance, lounge, hard dance, psycho, rave, progressive, funky, drum’n’bass.
41 de artisti! 21 de DJi straini din Anglia, Germania, Olanda, Israel si Statele Unite ale Americii te asteapta la cele 2 nopti de clubbing din Parcul Bucov. Intre 15 si 17 august, vino la petreceri incredibile cu peste 125 de mii de watti reali in boxe, cu jocuri de lasere fara precedent, cu scena 3D in permanenta miscare, cu animatoare provocatoare si explozie totala de energie! Pentru cele doua nopti de concerte, scena a fost creata si construita special in luna martie a acestui an in Belgia si apoi la Budapesta. Va fi o scena 3D, rotativa, cu un diametru de peste 40 de metri. “Palaria” acoperitoare va avea un diametru mai mare de 60 de metri. Este gandita ca un club in aer liber. 2 nopti de House Parade! In Parcul Bucov, cu un singur bilet!
Biletele se gasesc in reteaua magazinelor Diverta si pe internet la adresele www.ticketpoint.ro si www.bilete.ro.
Ploiesti, 15-17 august, a cincea editie House Parade Festival instiga la distractie maxima. Cu echipament importat 100% din Occident, cu o echipa tehnica formata din 80 de oameni din Germania si Olanda, tarile mame ale muzicii house, ale muzicii de club.
Un eveniment prezentat de Radio Prahova!

Aduna-ti gasca de minim 5 persoane, comandati-va bilete online, si ve-ti beneficia de bilet pentru toate serile la pret 35 lei in loc de 50 lei pentru o singura persoana. www.bilete.ro

Un comentariu:

Anonim spunea...

Va fi o petrecere a nebunilorrrrrrrr